Prima   »  EVENIMENTE   »  Anunţuri

Anunţuri

Consultări publice pe marginea proiectului iniţial al Strategiei Naţionale de Descentralizareprin prisma de gen
Întru asigurarea unui proces decizional transparent şi a unei platforme extinse de participare, comunicare şi dialog pe dimensiunea descentralizare pentru toate părţile interesate, Cancelaria de Stat a Republicii Moldova invită la întrunirea consultativă, preconizată pentru 16 noiembrie curent, în incinta hotelului Vispas, str. A.Lăpuşneanu, 26, Chişinău, cu începere de la ora 9:30, conform agendei anexate.
Vezi în : româna   english   русский   10.11.2010      Cancelaria de Stat a Republicii Moldova  // 1256.049 Kb  
Cerere de ofertă: Servicii de consultanţă pentru susţinerea Autorităţilor Publice Locale ţintă în consolidarea capacităţilor sale de a planifica, stabili bugetul, implementa, monitoriza şi evalua într-un mod eficient
PNUD şi UNIFEM în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova (Cancelaria de Stat) implementează Programul Comun de Dezvoltare Locală Integrată (PCDLI). PCDLI a fost elaborat pentru a îmbunătăţi cadrul de politică, precum şi pentru a sprijini sistemele şi procedurile administrative axate pe transferul eficient al competenţelor către Autorităţile Publice Locale (APL), descentralizare şi promovarea rolului APL în procesul de luare a deciziilor. De asemenea, acesta ajută la consolidarea capacităţilor APL de a planifica, implementa şi monitoriza planurile sale strategice şi de a îmbunătăţi prestarea serviciilor publice locale, implicând eforturile şi participarea comunităţilor şi a societăţii civile. Activităţile din cadrul proiectului au ca scop garantarea schimbărilor pozitive în domeniul drepturilor omului, prin combaterea excluderii socială şi asigurarea egalităţii de gen.
Vezi în : româna   english   06.10.2010      Data limită de prezentare a ofertei 15.10.2010  // 236.012 Kb
   
Şedinţa II a Grupului de lucru descentralizare patrimonială
Miercuri, 8 septembrie 2010, va avea loc a doua şedinţă a Grupului de lucru descentralizare patrimonială, constituit în cadrul Ministerului Economiei. Evenimentul se va desfăşura în Casa Guvernului, sala de şedinţe et. 2, intrare din str. Bănulescu Bodoni, cu începere de la ora 16.00.
08.09.2010     
Şedinţa II a Grupului de lucru organizarea şi funcţionarea autorităţilor administraţiei publice locale
Grupul de lucru organizarea şi funcţionarea autorităţilor administraţiei publice locale se întruneşte în a doua şedinţă de lucruMiercuri, 8 septembrie 2010, va avea loc a doua şedinţă a Grupului de lucru organizarea şi funcţionarea autorităţilor administraţiei publice locale. Şedinţa se va desfăşura cu începere de la ora 15:00, în Casa Guvernului, sala de şedinţe, etajul VI, intrarea din strada Bănulescu Bodoni.
08.09.2010     
   
Grupul de lucru descentralizare servicii şi competenţe se întruneşte în şedinţă de lucru
Luni, 6 septembrie 2010, va avea loc şedinţa Grupului de lucru descentralizare servicii şi competenţe. Şedinţa se va desfăşura cu începere de la ora 15:00, în Casa Guvernului, sala de şedinţe, etajul VI, intrarea din strada Bănulescu Bodoni.
06.09.2010     
Grupul de lucru descentralizare financiară se întruneşte în şedinţă de lucru
Vineri, 3 septembrie 2010, va avea loc şedinţa Grupului de lucru descentralizare financiară, constituit în cadrul Ministerului Finanţelor. Şedinţa se va desfăşura în incinta Ministerului Finanţelor, sala mică, etajul IV, cu începere de la ora 13:00.
03.09.2010     
   
Grupul de lucru descentralizare patrimonială se întruneşte în şedinţă de lucru
Joi, 2 septembrie 2010, va avea loc şedinţa Grupului de lucru descentralizare patrimonială, constituit în cadrul Ministerului Economiei. Evenimentul se va desfăşura în Casa Guvernului, sala de şedinţe et. 2, bir.244, intrare din str. Bănulescu Bodoni, cu începere de la ora 14.00
02.09.2010     
Grupul de lucru descentralizare servicii şi competenţe s-a întrunit în prima şedinţă
Membrii grupului de lucru descentralizare servicii şi competenţe s-au întrunit astăzi în prima şedinţă de lucru. Reprezentanţi ai  Cancelariei de Stat, Ministerelor Finanţelor, Economiei, Educaţiei, Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, precum şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, experţi naţionali şi internaţionali au pus în discuţie scopul, misiunea, cadrul organizaţional şi funcţional al grupului de lucru, planul de activitate pentru anul 2010, precum şi problemele identificate preliminar în domeniul serviciilor publice.Victoria Cujba, şef adjunct al Direcţiei Politici de Descentralizare din cadrul
22.08.2010     
   
               
Tel. +373 22 25 05 83
Fax  +373 22 25 05 81
Creat de
  Adresa:
Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, Casa Guvernului, MD-2033 Chişinău, Republica Moldova
© 2021 Cancelaria de Stat a Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate
  Total vizitatori: 993058 |  ieri: 742 |  azi: 50 |  Online: 3
 
Abonare noutăţi