Migration and Local Development Project(MiDL)
Ghid Practic
Instrumente de comunicare pentru APL
(Cont Google, Cont Facebook, Cont Одноклассники, Canal Youtube, Live Stream)
1. Informații generale Instrumente de comunicare 2. Google Gmail - poștă electronică; Formulare Google - Forme de contact și Sondaje;
Crearea și completarea bazei de date a migranților și a băștinașilor
3. Facebook Înregistrarea și configurarea contului, creare și configurare pagină și grup,
creare și publicare sondaj, gestiunea fișierilor
4. Одноклассники Înregistrarea și configurarea contului, creare și configurare grup 5. Youtube Înregistrarea și configurarea canalului 6. Înregistrarea și transmisiunea ședințelor live Instalare și configurare WEBCAM
aplicațiile WIRECAST și OBS STUDIO
7. Extrage LOCAL ghiduri și aplicații

Acest ghid conține informații și prezentări necesare pentru Autoritățile Publice Locale (APL) cu scopul de a crea o imagine de ansamblu în spațiul virtual care va facilita comunicarea cu cetățenii. Informațiile prezentate vor ajuta persoanele responsabile din cadrul APL  pentru inițierea ședințelor online, comunicarea cu cetățenii folosind rețelele de socializare, precum și a identifica în general tipuri de nevoi privind capacitatea organizațională.

Acest ghid a fost elaborat ca sprijin și vine ca o asistență din partea MiDL în vederea evaluării necesităților de dezvoltare (inclusiv instruire) pentru APL.

Conţinutul ghidului nu reflectă neapărat punctul de vedere al UNDP, Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și a Guvernului Republicii Moldova.